EuroLeague: Αυτοί σφυρίζουν στον αγώνα Ολυμπιακός – Μονακό
Γνωστή έγινε η διαιτητική τριάδα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό
Ώρα πλέι-οφ για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να ρίχνεται αύριο στη μάχη (20/4, 21:00).
Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται τη Μονακό στο κατάμεστο ΣΕΦ και στοχεύουν στο πρώτο, αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final-4 του Βελιγραδίου.
Όπως γνωστοποιήθηκε από την Ευρωλίγκα, διαιτητές του game 1 με τους Μονεγάσκους θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).
Ο κροάτης ρέφερι είχε διευθύνει το νικηφόρο αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές (87-85) στο ΣΕΦ, ενώ ο Ισπανός ήταν παρών στις δύο νίκες των Πειραιωτών επί της Μπάγερν (83-60 και 88-98), καθώς και στη νίκη επί της Βιλερμπάν στη Γαλλία (80-94).
Ο τρίτος διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης είχε σφυρίξει στην ήττα των Ερυθρολεύκων από την Εφές (88-69) και στη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο (67-58).
- Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας 91-74: Πήρε το Κύπελλο η ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 22ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής
- ΑΕΚ – Λεβαδειακός 4-0: Άνετη νίκη για την Ένωση στην άδεια Νέα Φιλαδέλφεια
- Θέλτα-Μαγιόρκα 2-0: Νίκη μετά από τέσσερα ματς για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, με δυο γκολ του ‘Ασπας στο τέλος
- Άρης – Κηφισιά 1-1: Έμειναν ξανά χωρίς νίκη στην έδρα τους οι «κιτρινόμαυροι» (vid)
- Η κατηφόρα δεν έχει τέλος για την Γιουβέντους – Στη γωνία του… ρινγκ ο Σπαλέτι
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-2: Επική ανατροπή για τις Ερυθρόλευκες (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442