Η ΑΕΚ δε νίκησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και φυσικά δεν μπορεί να πανηγυρίζει, αφού ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο σε ένα ντέρμπι. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στάθηκε καλά στο Φάληρο, θα μπορούσε να έχει φύγει με το διπλό, όπως θα μπορούσε και να έχει χάσει, ωστόσο το 1-1 αποτελεί ένα καλό πάτημα για τη δύσκολη συνέχεια στα πλέι-οφ.
Εκεί όπου οι Κιτρινόμαυροι έχουν μπροστά τους έναν «τελικό» με τον Άρη (10/4, 19:30), όπου θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την τρίτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτήν τη στιγμή η ΑΕΚ είναι στο +1 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον Παναθηναϊκό που την καταδιώκουν, κάτι που σημαίνει πως με τρίποντο την Κυριακή θα επιφέρει ένα μεγάλο βαθμολογικό και ψυχολογικό πλήγμα στον Άρη.
Εξάλλου, οι Κίτρινοι είναι η ομάδα που θέλει πάση θυσία να βάλει από κάτω η ΑΕΚ, καθώς ο Παναθηναϊκός μπορεί να εξασφαλίσει την Ευρώπη μέσω Κυπέλλου και να αφαιρέσει μία θέση μέσω του πρωταθλήματος. Το τελευταίο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την καλή εικόνα της ομάδας, η κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και η θετική αύρα που έχουν δημιουργήσει η άφιξη του Κριχόβιακ και η ιστορία με το «Σεραφείδειο», αναμένεται να φέρουν αρκετό κόσμο στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής.
Όσον αφορά τώρα το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα νέα είναι ευχάριστα για τον Οφρυδόπουλο, που δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Σιμόες και Ανσαριφάρντ, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν πιθανότατα από βδομάδα. Μάνταλος και Βράνιες μπήκαν σε φουλ ρυθμό προπόνησης, ο Γέβτιτς ξεπέρασε κι αυτός το πρόβλημα με τον ιό και ενδέχεται να είναι στην αποστολή, με τον έλληνα τεχνικό να φαίνεται πάντως πως δε θα αλλάξει και πολλά σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Έτσι λοιπόν, ο Στάνκοβιτς αναμένεται να είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μισελέν και Ρότα να διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μοχαμάντι να είναι στο αριστερό, τον Τζαβέλλα πιθανότατα να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ του έναν εκ των Βράνιες ή Μήτογλου. Το πολωνικό δίδυμο των Κριχόβιακ και Σιμάνσκι δε θα αλλάξει στα χαφ, ο Αραούχο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω του δεξιά ο Γκαρσία, αριστερά ο Τσούμπερ και σε ρόλο δεκαριού ο Άμραμπατ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο