Θέμα χρόνου είναι να στεφθεί πρωταθλήτρια Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν! Οι Παριζιάνοι διέλυσαν τη Λοριάν με σκορ 5-2, με την… Αγία Τριάδα να κάνει τα «θαύματά» της!
Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Μέσι ήταν σε τρομερή κατάσταση και η Παρί έφτασε στη νίκη με σκορ 5-1 επί της Λοριάν. Από δύο γκολ είχαν ο Βραζιλιάνος και ο Γάλλος, ένα τέρμα πέτυχε ο Αργεντινός σταρ.
Στο 12’ Νεϊμάρ από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε για το 1-0 κι έτσι μπήκε το… νερό στ’ αυλάκι. Ο Μέσι σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (23′-27′) έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, αλλά στο 28′ ο Εμπαπέ πλάσαρε εξ επαφής για το 2-0.
Στο 56’ μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα της Παρί, ο Μοφί πλάσαρε εξ επαφής για το 2-1 αλλά στο 67’ ο Εμπαπέ έκανε φοβερή προσποίηση έξω από την περιοχή και με συρτό σουτ έγραψε το 3-1 ενώ στο 73’ ο Γάλλος σταρ από αριστερά γύρισε την μπάλα σ τον Μέσι που από το πέναλτι πλάσαρε για το 4-1.
Το τελικό 5-1 για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε ο Νεϊμάρ στο 90′.
Η πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε επικράτησε στην παράταση της Ζαλγκίρις με 94-90, έκανε το 3-1 στη σειρά και προκρίθηκε στο Final 4 της Αθήνας όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.
Ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε ότι η Αργεντινή δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 που θα φιλοξενήσουν ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδάς, από 11 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου.
Η Superlega, η κορυφαία λίγκα βόλεϊ του πλανήτη, σχεδιάζει διεθνή επέκταση, με ανοίγματα σε Ασία και Αμερική και μετατροπή της σε παγκόσμιο αθλητικό προϊόν
Η φετινή σεζόν στην κανονική περίοδο της Eurolewague που ολοκληρώθηκε αποτελεί ρεκόρ σε όλα τα επίπεδα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως ανακοινώθηκε.