Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Ένα βίντεο «άσσος στο μανίκι» του Μάνου Δασκαλάκη

Πάτρα: Ένα βίντεο «άσσος στο μανίκι» του Μάνου Δασκαλάκη

Όπως δήλωσε στο Live News φίλος του πατέρα των τριών κοριτσιών, ο Δασκαλάκης έχει ένα βίντεο, «όπου φαίνονται οι αυξομειώσεις που γίνονταν στο αναπνευστικό της Τζωρτζίνας».

Ένας φίλος του Μάνου Δασκαλάκη αποκάλυψε σήμερα ότι προσπάθησε να έχει τηλεφωνικές επικοινωνίες το τελευταίο διάστημα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον πατέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ έκανε λόγο για «άσσο στο μανίκι» του πατέρα των άτυχων παιδιών από την Πάτρα.

«Μου είπε ‘την πιστεύω τη Ρούλα, έχω άσσο στο μανίκι και θα τον αποκαλύψω εκεί που πρέπει’», υποστήριξε ο Χάρης Γαλαριώτης.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, ο «άσος στο μανίκι» είναι ένα βίντεο που έχει κρατήσει ο Μάνος Δασκαλάκης και δεν έχει βγει στη δημοσιότητα.

Ο Χάρης Γαλαριώτης είναι φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, με τον οποίο γνωρίζονται από τότε που έπαιζαν μαζί ποδόσφαιρο, και μίλησε στο Live News για τον περιβόητο άσσο που έλεγε ο πατέρας των τριών κοριτσιών ότι κρύβει στο μανίκι του.

«Προσπαθούσα να έχω αρκετές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Μάνο και την Ρούλα. Αυτό που μου είπε ο Μάνος είναι ότι ‘πιστεύω την Ρούλα, κρατάω έναν άσσο στο μανίκι κι όταν έρθει η στιγμή θα τον δώσω εκεί που πρέπει. Έχω ένα βίντεο, όπου φαίνονται οι αυξομειώσεις που γίνονταν στο αναπνευστικό της Τζωρτζίνας’. Τον ρώτησα εάν τον καλύπτει αυτό και μου είπε ότι την πιστεύει και ότι αν δεν την πίστευε, ο ίδιος θα την έπνιγε με τα ίδια του τα χέρια», ανέφερε στην εκπομπή του MEGA.

Ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε επίσης για την ρήξη στη σχέση του ζευγαριού.

«Ο Μάνος μου έλεγε, πολλές φορές, ότι όλα τα ζευγάρια έχουν τα καλά και τα κακά τους. Είχαν και τους τσακωμούς τους. Το τελευταίο διάστημα, τον ρώτησα εάν ισχύει ότι έχουν χωρίσει. Μου είπε ‘ποιο ζευγάρι που έχει χάσει τρία παιδιά μπορεί να είναι μαζί;’. Έδειχναν ότι αγαπούν πολύ τα παιδιά τους, δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αυτό. Η λατρεία που έδειχνε στην Τζωρτζίνα ήταν απίστευτη», δήλωσε ο κ. Γαλιαριώτης.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024