Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.
Από το απόγευμα της Τετάρτης (30/3) που η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, οι χρήστες των social media εκφράζουν την οργή τους και τον αποτροπιασμό τους.
Η Ελένη Φουρέιρα, παρακολουθώντας την υπόθεση έκανε το δικό της story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα, έκανε repost μία άλλη δημοσίευση, η οποία ανέφερε:
«Την ίδια ώρα που εκατομμύρια ζευγάρια παλεύουν με την υπογονιμότητα, χιλιάδες γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές και εκατοντάδες άτομα της LGBTQ+ που θέλουν να γίνουν γονείς δεν έχουν καν πρόσβαση στο σύστημα υιοθεσιών, μια μητέρα δολοφονεί το ίδιο της το παιδάκι και προσβάλλει τη μνήμη του παίζοντας θέατρο για μήνες!!! – ενώ το ενδεχόμενο να ευθύνεται και για το θάνατο των άλλων της δυο παιδιών εκ των οποίων και ενός βρέφους είναι το επικρατέστερο σενάριο! Δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας