O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κάρλος Αλκαράθ, ηττήθηκε με 2-0 σετ και έμεινε εκτός των προημιτελικών του Miami Open.
O Στέφανος Τσιτσιπάς αν και έκανε καλή αρχή στο παιχνίδι δεν μπορέσει να έχει ανάλογη συνέχεια και τελικά γνώρισε την ήττα με 2-0 (7-5,6-3) σετ από τον 18χρονο Κάρλος Αλκαράθ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Μiami Open.
Ο 18χρονος Ισπανός, νούμερο 16 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε επικρατήσει του Έλληνα τενίστα και στο περσινό US Open, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που περνά στα προημιτελικό της διοργάνωσης.
Ο αγώνας
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αρχή της αναμέτρησης μπήκε πολύ δυναμικά και φάνηκε πως είχε τον έλεγχο, καθώς κατάφερε να προηγηθεί με 5-2 στα γκέιμ και όλα έδειχναν ότι θα κατακτήσει το πρώτο σετ με μεγάλη ευκολία. Βέβαια κάπου εκεί ξεκίνησε την αντεπίθεση του ο Κάρλος Αλκαράθ και κατάφερε να κερδίσει επτά συνεχόμενα γκέιμ και έφερε τούμπα του ματς επικρατώντας τελικά με 7-5 στα γκέιμ και έβαλε τις βάσεις για την νίκη κόντρα στον Έλληνα πρωταθλητή.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο Μετς (18:00) στον 3ο ημιτελικό, με μια μέρα ημέρα… καθυστέρηση λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική.