Γκάμαρης και Κουτσιαύτης έκλεισαν τα… μάτια στο χέρι του Ντομίνγκες, κάνοντας «δώρο» την ισοφάριση στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαντί Καμαρά μίλησε για την ισοπαλία του Ολυμπιακού και στάθηκε στη φάση του γκολ των γηπεδούχων.
Ο χαφ των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως οι διαιτητές θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις τους, ενώ ανέφερε πως το πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει τελειώσει.
Παράλληλα, ο Καμαρά αποθέωσε τον Πέδρο Μαρτίνς για το ρεκόρ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.
Για το παιχνίδι: «Ο ΠΑΣ έπαιξε χαμηλά, αλλά ήταν στο χέρι μας να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι. Επίσης πρέπει να δούμε ξανά τη φάση του γκολ».
Για το αν επηρέασε η παράβαση στο 1-1: «Είναι αποφάσεις των διαιτητών να κρίνουν αν θα γίνει δεκτό το γκολ. Δεν ξέρω πως αποφασίζουν να δεχτούν τέτοια γκολ. Ξέρω ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα για το πρωτάθλημα και θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, αλλά και οι διαιτητές να προσέχουν πιο πολύ».
Για το ρεκόρ του Μαρτίνς με τις 209 παρουσίες στον πάγκο: «Είναι φοβερή η δουλειά που κάνει ο προπονητής στην ομάδα μας και βοηθάει παίκτες. Αυτό φαίνεται και από τις κλήσεις των ποδοσφαιριστών στις εθνικές τους ομάδες. Εύχομαι να συνεχίσει να βοηθάει τους ποδοσφαιριστές».
Για την Εθνική Γουινέας: «Αυτή η σεζόν δεν είναι καθόλου εύκολη για εμένα. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά που έχω με τον Ολυμπιακό για να εκπληρώσουμε το στόχο μας. Υπάρχει η παρεξήγηση με τον προπονητή της εθνικής γιατί νόμιζε ότι ήθελα να αποφύγω την κλήση, αλλά ήμουν τραυματισμένος, ενώ ο Ολυμπιακός είχε στείλει τις λεπτομέρειες του τραυματισμού. Διανύω μία δύσκολη χρονιά για εμένα, αλλά θέλω να πετύχω τους στόχους μου με τον Ολυμπιακό και ελπίζω να έρθει η κλήση από την εθνική».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.