Ο Δημήτρης Γιαννέτος υπέγραψε το hair look της Τζένιφερ Λόπεζ στο μουσικό βίντεο της μπαλάντας «Marry Me».
Ο ταλαντούχος Έλληνας hair expert κράτησε τη φυσική κίνηση στα μαλλιά της, ενώ δεν πείραξε την απόχρωσή τους.
Ο Δημήτρης Γιαννέτος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική και είναι πλέον ένας καταξιωμένος beauty expert που πολύ συχνά περιποιείται τα μαλλιά των διάσημων του Χόλιγουντ.
Ο διάσημος hair stylist έχει επιμεληθεί το look πολλών σταρ, μεταξύ αυτών, της Σίντι Κρόφορντ, της Αντριάνα Λίμα και της Καμίλα Καμπέγιο. Σε μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις μας αποκάλυψε μάλιστα πως ο Έλληνας κομμωτής επιμελήθηκε και τα μαλλιά της Μέγκαν Φοξ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας