Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο άνδρας που είχε πέσει στο συρμό του ΗΣΑΠ στα Κάτω Πατήσια, στο ρεύμα προς Κηφισιά.
Στις ενιάμιση το βράδυ της Παρασκευής, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για την πτώση ενός ατόμου στις γραμμές του ηλεκτρικού στον σταθμό Κάτω Πατήσια.
Ο άνδρας βρισκόταν κάτω από τον συρμό και οι πυροσβεστικές δυνάμεις, – εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα – όταν έφτασαν στο σημείο, επιχείρησαν να τον απεγκλωβίσουν.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.