Μπάιντεν: Μπέρδεψε τους Ουκρανούς με τους Ιρανούς και έγινε viral
Μετά από έναν πύρινο λόγο για εναντίον της Ρωσίας και αφού έμπλεξε το εγκώμιο του Ζελένσκι, ο Τζο Μπάιντεν μπέρδεψε τους Ουκρανούς με τους Ιρανούς
Στο πρώτο του διάγγελμά του για την Ένωση, ο Τζο Μπάιντεν αναφέρθηκε εκτενώς στον πόλεμο στην Ουκρανία και αφιέρωσε πολύ χρόνο για να κατακεραυνώσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε δικτάτορα. Εγκωμίασε τη γενναιότητα του ουκρανικού λαού και του ηγέτη του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Υπήρξε ωστόσο ένα στιγμιότυπο που «απογείωσε» την ομιλία του και τον έκανε άθελά του viral. Ο Αμερικανός πρόεδρος σε μία φράση του αποκάλεσε τους Ουκρανούς… Ιρανούς.
Η «ψυχή του ιρανικού λαού»
«Ο Πούτιν μπορεί να περικυκλώσει το Κίεβο με τανκ, αλλά δεν θα κατακτήσει ποτέ την καρδιά και την ψυχή του ιρανικού λαού», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος στην ομιλία του.
Η «γκάφα» του Αμερικανού προέδρου, όπως θα περίμενε κανείς, έγινε στόχος μεγάλης καζούρας στα social media, με κάποιους σχολιαστές να αφήνουν αιχμές για τη… νηφαλιότητα ή την πνευματική διαύγεια του Μπάιντεν.
Bottoms up! Did Former VP Biden just call Ukrainian people Uranian or Iranian? I can’t even tell. pic.twitter.com/sKHrptqcAY
— Steven Crowder (@scrowder) March 2, 2022
US – Biden states Putin will never win the hearts and souls of the Iranian people.
He’s probably correct but 🙄#BidenIsALaughingstock #RussiaUkraine
— Bernie’s Tweets (@BernieSpofforth) March 2, 2022
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-127x85.jpg)

![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442