«Βόμβα» από Σενγκέλια – Αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ λόγω Ουκρανίας
Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί ο Τορνικέ Σενγκέλια, καθώς ο Γεωργιανός αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα της Ρωσίας μετά την εισβολή στην Ουκρανία.
«Βόμβα» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και γενικότερα στον ευρωπαϊκό αθλητισμό!
Τις τελευταίες ώρες η Ρωσία βλέπει να της γυρνάνε την πλάτη σε όλα τα αθλήματα, τόσο οι ίδιες οι ομάδες, όσο και οι χορηγοί με τις ομοσπονδίες, καθώς η εισβολή της χώρας στην Ουκρανία έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ και έχει ξεσηκώσει ολόκληρο τον πλανήτη που προσεύχετε.
Μετά την ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Παρασκευής, ο Τορνικέ Σενγκέλια πυροδότησε τη μεγάλη «βόμβα»! Ο Γεωργιανός άσος ενημέρωσε σήμερα τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, με την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία να είναι φυσικά ο λόγος.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το commersant.ge, ο Σενγκέλια έχει ήδη αποχωρήσει από τη ρωσική πρωτεύουσα και αναχώρησε για την Ισπανία όπου βρίσκεται η οικογένεια του. Μένει να φανεί ποια θα είναι και η στάση της ΤΣΣΚΑ η οποία δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζει την τρελή πορεία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά την πρόκρισή της επί της Ίντερ στους «16» του Champions League, ο θρυλικός Τιερί Ανρί την αποθέωσε.
Η UEFA εξετάζει τις ρυθμίσεις σχετικά με την πολλαπλή ιδιοκτησία σε συλλόγους ποδοσφαίρου, με τον Andrea Traverso, διευθυντή έρευνας και χρηματοοικονομικής βιωσιμότητας της UEFA, να προειδοποιεί ότι οποιαδήποτε αλλαγή ενέχει σημαντικούς κινδύνους.