Άνδρες που ξεκίνησαν από τη μόδα και αποφάσισαν να δοκιμαστούν και σε άλλους ρόλους
Από το μόντελινγκ στην υποκριτική και μετά στην κορυφή!
Αν και ξεκίνησαν από το χώρο του μόντελινγκ, είχαν πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού τους να ασχοληθούν και με την υποκριτική.
Η εκπομπή «Ελένη» συγκέντρωσε σε ένα βίντεο, μερικούς από τους πιο ωραίους Έλληνες άντρες που ξεκίνησαν ως μοντέλα, ωστόσο στην πορεία τους κέρδισε ο χώρος της υποκριτικής.
Ο Σπύρος Νικολαΐδης, που πρωταγωνιστεί φέτος στη «Γη της Ελιάς» ήδη στα 16 του χρόνια είχε κάνει την πρώτη του φωτογράφιση για μεγάλη καμπάνια εσωρούχων, ενώ έχει συνεργαστεί και με μεγάλους σχεδιαστές μόδας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Ο Κώστας Σόμμερ ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ από την εφηβεία του, έχει συνεργαστεί με όλους τους διάσημους Έλληνες σχεδιαστές αλλά πάντοτε ήθελε να καταλήξει στον χώρο της υποκριτικής, κάνοντας το ντεμπούτο του στη σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακρυά» το 2002, με ρόλο πρωταγωνιστικό.
Ο Νίκος Παπαδάκης, ο ομορφότερος άντρας του κόσμου για το 1994, πάντοτε ήθελε να πειραματίζεται επαγγελματικά, έτσι εκτός από την παρουσίαση εκπομπών δοκιμάστηκε και στην υποκριτική συμμετέχοντας στη σειρά «Η Ώρα η καλή» και η «Οδός Παραδείσου 7».
Ο Νίκος Αναδιώτης έχει σπουδάσει στην ακαδημία Αθηνών και ξεκίνησε την υποκριτική του καριέρα στη σειρά «Βασιλιάδες» του MEGA.
O Γιάννης Σπαλιάρας, είχε προτάσεις για τον χώρο της μόδας από τα 17 του, λόγω ύψους και σωματότυπου. Η καριέρα του στην υποκριτική μετρά ήδη 7 συμμετοχές σε ελληνικές σειρές αλλά και σε ξένες παραγωγές, συμπεριλαμβανομένου και μια παραγωγή του Netflix.
Δείτε το βίντεο
- Διαδήλωση χιλιάδων μαθητών και φοιτητών στη Χιλή υπέρ της δωρεάν πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση
- Tέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Ανοίγει 1η Απριλίου το myCAR
- Συνταγή: Μαροκινό κοτόπουλο με μπασμάτι
- Στροφή της ΕΕ στη μεταναστευτική πολιτική: «Πράσινο φως» για κέντρα απέλασης εκτός Ευρώπης
- Βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Τεχεράνη, Βηρυτό – Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Ιράν
- Ο Τραμπ εξετάζει την αποστολή 10.000 ακόμη στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
- Βάλε την κίνηση στη ζωή σου: Πέντε λεπτά κάνουν τη διαφορά
- Καταιγίδες φέρνει η κακοκαιρία Deborah: Πότε θα σαρώσει την Αττική – Πού θα έχουμε έντονα φαινόμενα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/bangkit-prayogi-bcMjZd0BzQk-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442