Με το γκολ που σημείωσε την Τρίτη (15/2) κόντρα στην Μπράιτον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη σκοράρει εναντίον 122 διαφορετικών ομάδων σε όλη την καριέρα του. Μάλιστα τα τρία τελευταία γκολ του CR7 έχουν έρθει απέναντι σε ομάδες που δεν είχε σκοράρει στο παρελθόν στην καριέρα του, Νόριτς, Μπέρνλι και Μπράιτον.
Ανάμεσα στα χρόνια του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στις δύο περιόδους του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Γιουβέντους, το αγαπημένο «θύμα» του Πορτογάλου ήταν η Σεβίλλη στην Ισπανία, εναντίον της οποίας σκόραρε 27 γκολ.
Με το γκολ κόντρα στην Μπράιτον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σταμάτησε το αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς να σκοράρει, ενώ τα 15 γκολ του αυτή τη σεζόν τον τοποθετούν ως τον πρώτο σκόρερ των «Κόκκινων Διαβόλων».
Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον προχθεσινό αγώνα της αγγλικής Premier League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπράιτον (2-0), ήταν το 689ο γκολ της καριέρας του με συλλόγους, φτάνοντας έτσι τον κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ σε αυτή την κατηγορία σκόρερ, Ρομάριο, σύμφωνα με Διεθνή Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.