Σε τραγωδία κατέληξε η έκρηξη σε φρεάτιο μεθανίου στη Θήβα την περασμένη Παρασκευή, καθώς ο 25χρονος χειριστής κομπρεσέρ άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν σοβαρά τραυματισμένος.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας αυτός έκανε κάποιες εργασίες με κομπρεσέρ και όταν δημιουργήθηκε μια σπίθα προκλήθηκε έκρηξη σε φρεάτιο μεθανίου που υπήρχε εκεί. Ο άνδρας φέρεται πως πετάχτηκε πολλά μέτρα στον αέρα και τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με το radiothiva.gr.
Ο τραυματίας είναι 25-30 ετών
Διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Θήβας και από εκεί στο Τζάνειο, με το Σωματείο Χειριστών Βοιωτίας να καταγγέλλει καθυστέρηση εξαιτίας μιας βλάβης του ασθενοφόρου.
Υποβλήθηκε σε χειρουργείο, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.
Σύμφωνα με αυτόπτη ο άνδρας που τραυματίστηκε φέρεται να είναι νεαρής ηλικίας, περίπου 25-30 ετών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας