Την τελευταία του πνοή άφησε ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού και ένα από τα ιδρυματικά μέλη του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών, Δημήτρης Λαβούτας.
Η εξόδιος ακολουθεία θα γίνει τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 10:00 στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμωνος Κερατσινίου.
Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση από τον σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού:
«Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και ενός από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου Δημήτρη Λαβούτα και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Ο σύνδεσμος θα παραστεί και θα καταθέσει στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία του σπουδαίου βετεράνου ποδοσφαιριστή, προπονητή, άριστου οικογενειάρχη και επιχειρηματία Δημήτρη Λαβούτα που θα γίνει την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμωνος Κερατσινίου ενώ η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Αίγινα».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Λέγεται Κριστιάν Ζαβάλα, είναι Χιλιανός που παίζει στην Κόλο Κόλο και κατάφερε να εκτελέσει χειρότερο πέναλτι αλα Πανένκα και από τον Μπραχίμ Ντίας στο Σενεγάλη – Μαρόκο.
Εκτός συνέχειας από το Australian Open έμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη Μαρία Σάκκαρη. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:00 - MEGA News) την ισπανική Εστουδιάντες για τη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.