Ο Γκριν στέλνει… φιλιά με κάρφωμα στην κορυφή του Top10
Ο Τζέιλεν Γκριν είπε να συναντήσει στον αέρα τον Πρέσιους Ατσίουα και να του… ψιθυρίσει κάτι στο αυτί με κάρφωμα, στην καλύτερη φάση των αγώνων του NBA.
Στον απόηχο της εκπνοής της προθεσμίας των ανταλλαγών, η αγωνιστική δράση δεν έλλειψε στο NBA. Ο Τζέιλεν Γκριν θέλησε γι’ άλλη μια φορά να «ξεσκουριάσει» και να δείξει τις ικανότητές του στις… πτήσεις, απέναντι στον Πρέσιους Ατσίουα.
Ο ρούκι των Ρόκετς και νούμερο 2 του ντραφτ του 2021, ξεμαρκαρίστηκε στην κορυφή της ρακέτας και άρχισε να σχεδιάζει την επίθεσή του.
Μετά από λίγα δευτερόλεπτα όρμησε προς το καλάθι και είδε μπροστά του τον παίκτη των Ράπτορς. Σηκώθηκε και τον συνάντησε στον αέρα, ήθελε να του… ψιθυρίσει κάτι στο αυτί, αλλά τελικά άφησε τον εκκωφαντικό ήχο από το «poster» κάρφωμα να πάρει τον λόγο και μαζί την πρώτη θέση στο Top10 του NBA.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο