Ιδιαίτερη είναι η αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τον Κώστα Σλούκα.
Ο Έλληνας γκαρντ συνεχίζει να γράφει τον μύθο του στην Ευρωλίγκα, καθώς έφτασε τις 300 αναμετρήσεις στην διοργάνωση και πλέον ο επόμενος στόχος του είναι 310 εμφανίσεις του Νίκου Ζήση.
Ο 30χρονος γκαρντ έχει δεκαετή παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, με τις φανέλες των Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε, ενώ στο παρελθόν έχει κατακτήσει συνολικά 3 φορές το βαρύτιμο τρόπαιο, ενώ έχει αγωνιστεί και άλλες τρεις φόρες στον τελικό.
Ο 46χρονος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος βρίσκεται πλέον στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα σφυρίζει σε Europa και Conference League. Κανείς Ελληνας διεθνής δεν προήχθη.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ