Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί το αποψινό είναι το ματς της χρονιάς στην Euroleague για τον Ολυμπιακό

Γιατί το αποψινό είναι το ματς της χρονιάς στην Euroleague για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός απόψε στις 21:00 υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα για την 23η αγωνιστική της Euroleague με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και την διατήρηση του αήττητου εντός έδρας

Σήμερα στις 21:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Ερυθρό Αστέρα για την 23η αγωνιστική της Euroleague και θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να επιστρέψει τόσο στα επιτυχή αποτελέσματα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες όσο και για να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του.

Οι ερυθρόλευκοι τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Φερνέρμπαχτσε στην Τουρκία και την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, όπου γνώρισαν δύο ισάριθμές ήττες και έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν την Αρμάνι Μιλάνο στον βαθμολογικό πίνακα, η οποία βρίσκεται την 3η θέση με 13 νίκες και 6 ήττες, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 4η θέση με 12 νίκες και 7 ήττες αντίστοιχα.

Στο αποψινό ματς για τον Ολυμπιακό η νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα είναι μονόδρομος, ώστε να επιστρέψει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών μετά τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες και για να διατηρήσει απόρθητο το κάστρο του, καθώς καμιά ομάδα δεν έχει καταφέρει να τον κερδίσει εντός έδρας. Ακόμα ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει και την ρεβάνς, καθώς στον πρώτο γύρο ο Ερυθρός είχε επικρατήσει με 81-76 για την 14η αγωνιστική της Euroleague.

Βέβαια οι ερυθρόλευκοι έχουν ακόμα ένα λόγο να θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο, καθώς θέλουν να βγουν νικητές στην άτυπη μάχη που δίνουν με την Ρεάλ Μαδρίτης, όπου και οι Μερέγχες μέχρι τώρα δεν έχουν γνωρίσει την ήττα στην έδρα τους.

O Γιώργος Μπαρτζώκας είδε στην τελευταία χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού να τίθενται εκτός μάχης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Γιώργος Πρίντεζης και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην τους έχει στην διάθεση του για το αποψινό παιχνίδι.

Επιπλέον και ο Χασάν Μάρτιν που ένιωσε μια αδιαθεσία δεν μπόρεσε να βγάλει την προπόνηση και έτσι ο κόουτς του Ολυμπιακού αποφάσισε την τελευταία στιγμή να τον αφήσει εκτός δωδεκάδας. Αντίθετα το παρόν θα δώσει κανονικά ο Σάσα Βεζένκοφ που λόγω κάποιων ενοχλήσεων είχε μείνει εκτός στο παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό για την Basket League.

Έτσι η νίκη απόψε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό, καθώς θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την είσοδο του στα play-off της διοργάνωσης και από εκεί και πέρα θέλει να παραμείνει μέσα στις τέσσερεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με σκοπό την εξασφάλιση στου πλεονεκτήματος της έδρας και στόχο να καταφέρει να βρεθεί στο Final Four της Euroleague.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024