Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να αποκλείσει τον Τέιλορ Φριτζ με 3-2 σετ, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Australian Open.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση, με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει το πρόγραμμα των προημιτελικών.
Οπως έγινε γνωστό, ο Τσιτσιπάς θα κοντραριστεί με τον Γιανίκ Σίνερ στις 06:00 το πρωί της Τετάρτης. Ο 23χρονος τενίστας θα επιδιώξει να στείλει… σπίτι του και το Νο11 της Παγκόσμιας κατάταξης, με φόντο μια θέση στα ημιτελικά του τουρνουά της Μελβούρνης.
Θυμίζουμε, πως από την πρόκριση στα προημιτελικά, ο Τσιτσιπάς έχει ήδη βάλει στην τσέπη του 538.500 δολάρια.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.
Η Μπάγερν φέτος είναι «οδοστρωτήρας», η Ρεάλ όμως παρά την προβληματική σεζόν που διανύει έχει τον τρόπο απέναντι στους Βαυαρούς. Φαντάζει δύσκολο να το κάνει και φέτος αλλά είναι… η Ρεάλ