Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (15:00) στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Πέδρο Μαρτίνς, που άφησε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής, επέλεξε μια ενδεκάδα… κράμα της πρώτης και της Β’ ομάδας για το παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό, σε έναν σχηματισμό 3-4-3.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια τον Κρίστινσον, τριάδα στα στόπερ τους Αβραάμ, Μπα και Μπαγκαλιάνη, ενώ στις πλευρές θα είναι οι Ανδρούτσος και Καρμπόβνικ.
Από εκεί και πέρα στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Ξενιτίδης, Σουρλής, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Ελ Αραμπί, με τους Βρουσάι και Βαλμπουενά.
Στον πάγκο για τους Πειραιώτες είναι οι: Τζολάκης, Λοβέρα, Λόπες, Παπασταθόπουλος, Φαντιγκά, Λαλά, Τικίνιο, Μαυρουδής και Κίτσος.
Από την άλλη, ο Παναιτωλικός θα παραταχθεί με αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του ΟΑΚΑ και τη νίκη επί της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Ανέστης θα είναι στα δοκάρια και στην άμυνα οι Μπακαδήμας δεξί μπακ, Μαλής και Κορνέλιους στα στόπερ, Χουχούμης αριστερά. Αντούνες, Μάρτενσον στη μεσαία γραμμή, Μεντόζα σε ρόλο οργανωτή. Βέργος και Ντουάρτε στα δύο άκρα της επίθεσης και ο Καρέλης στην κορυφή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στην Καρδίτσα και με κορυφαίο τον Φρανκ Μπάρτλεϊ που πέτυχε 30 πόντους, επικράτησε τελικά με 79-71.
Η Εθνική μας ομάδα διέλυσε με 20-8 την Τουρκία και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το δεξί και στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης
Ο Πανιώνιος πέρασε από την έδρα του Προμηθέα επικρατώντας με 91-87 και σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα παίρνοντας τεράστια βαθμολογική ανάσα.
Χωρίς νίκη για 4η σερί αγωνιστική στην Premier League η Λίβερπουλ, μετά το το 1-1 στην έδρα της με τη Μπέρνλι. Επέστρεψε στα «τρίποντα» η Τσέλσι, με 2-0 επί της Μπρέντφορντ κι ανέβηκε στην 6η θέση.