Βόλος – Καταδικάστηκε 25χρονος που ανέβασε ερωτικές φωτογραφίες της πρώην του στο ίντερνετ
Ο 25χρονος στον Βόλο έφτιαξε ψεύτικο προφίλ με τα στοιχεία της πρώην του όπου αναρτούσε ερωτικές φωτογραφίες της
Ποινή φυλάκισης 2 μηνών επέβαλε προχθές το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 25χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για μετάδοση, ανακοίνωση και διάδοση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Ο καταδικασθείς κατασκεύασε προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το χαϊδευτικό όνομα της πρώην συζύγου του και στη συνέχεια ανάρτησε φωτογραφίες της με ερωτικό περιεχόμενο. Πρόκειται για υπόθεση revenge porn που τόσο συζητείται το τελευταίο διάστημα στη χώρα.
Σοκ όταν το διαπίστωσε
Στη δίκη η παθούσα περιέγραψε γλαφυρά το σοκ που υπέστη όταν το διαπίστωσε. Είχε επανασυνδεθεί με τον σύζυγό της και κατά τη διάρκεια καβγά τού άρπαξε το κινητό του από το χέρι. Τότε είδε τις φωτογραφίες της που ήταν δημοσιοποιημένες. Δεν γνώριζε τίποτα, δεν είχε δώσει ποτέ καμία συναίνεση, δεν είχε φτιάξει η ίδια το προφίλ.
Λέει ότι δεν γνωρίζει γιατί το έκανε ο κατηγορούμενος, με τον οποίο σήμερα έχει χωρίσει οριστικά. Ανέφερε όμως στο δικαστήριο ότι στους συγγενείς του προέβαλε ορισμένες ακατανόητες δικαιολογίες. Μία από αυτές ήταν ότι το έκανε για πλάκα.
Τι ισχυρίσθηκε ο κατηγορούμενος
Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος δεν ήταν παρών στη δίκη για να απολογηθεί. Εκπροσωπήθηκε ωστόσο από πληρεξούσιο δικηγόρο. Ο συνήγορος υπεράσπισης αρνήθηκε ότι ο 25χρονος δημοσίευσε τις φωτογραφίες. Αντίθετα υποστήριξε ότι στην ανάρτηση προέβη η ίδια η παθούσα.
Ωστόσο, ο ισχυρισμός του δεν έπεισε το δικαστήριο, που έκρινε ένοχο τον 25χρονο. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου του αναγνώρισε μόνο το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας και του επέβαλε την προαναφερόμενη ποινή με αναστολή ενός έτους.
- Χιούλμαντ: «Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, δεν σκεφτόμαστε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι»
- Ντουτέρτε: «Οι ισχυροί δεν βρίσκονται υπεράνω του νόμου» – Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στην έναρξη της δίκης
- For Our Time Is the Time of Water: Σε ποιον ανήκει το νερό;
- Καθαρά Δευτέρα: Πλήθος κόσμου γιορτάζει τα Κούλουμα στη Θεσσαλονίκη – Το αδιαχώρητο στο Σέιχ Σου
- Έφτασε στη Σούδα το αεροπλανοφόρο Gerald Ford καθ’ οδόν προς Μέση Ανατολή
- Πειραματικό εμβόλιο νέου είδους προστατεύει από πολλές λοιμώξεις ταυτόχρονα
- Τι γράφουν στη Ρουμανία για τις εμφανίσεις του Μαρίν με τη φανέλα της ΑΕΚ
- Άρωμα Χόλιγουντ παντού: Ποιος είναι ο επόμενος ελληνικός σταθμός του Μπραντ Πιτ μετά την Ύδρα;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442