Θεσσαλονίκη – Καθαρίστριες έκλεβαν ρούχα και παπούτσια από γνωστές αλυσίδες καταστημάτων
Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής εργασίας τους κι ενώ τα καταστήματα ήταν εκτός ωραρίου λειτουργίας, προχωρούσαν σε κλοπή εμπορευμάτων
Στην αυτόφωρη σύλληψη εννέα ατόμων για κλοπές και απόπειρα κλοπής προχώρησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Σύμφωνα με το thestival, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης τεσσάρων γυναικών, δύο από τη Γεωργία και δύο από την Αρμενία πρωινές ώρες χθες (29-12-2021), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οι οποίες εργαζόντουσαν σε συνεργείο καθαρισμού και εκμεταλλευόμενες τη φύση της εργασίας τους, είχαν πρόσβαση σε χώρους μεγάλων εμπορικών καταστημάτων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενες γυναίκες ηλικίας 48, 53, 41 και 31 ετών, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2021, κατά τη διάρκεια της νυχτερινής εργασίας τους κι ενώ τα καταστήματα ήταν εκτός ωραρίου λειτουργίας, προχωρούσαν σε κλοπή εμπορευμάτων, με την τελευταία εξ’ αυτών να λαμβάνει χώρα ξημερώματα της (28-12-2021), οπότε και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Κατασχέθηκαν διάφορα αφαιρεθέντα είδη και τέσσερα ψαλίδια που κατείχαν οι δράστιδες προκειμένου να αφαιρούν τους αντικλεπτικούς μηχανισμούς.
- Απειλητικά και υβριστικά μηνύματα έλαβε μέσω διαδικτύου o δήμαρχος Θεσσαλονίκης – Tαυτοποιήθηκε 42χρονος
- Προϋπολογισμός: Ξεκινά σήμερα η συζήτηση στη Βουλή – Απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκέμβρη
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Θεσσαλονίκη: 45χρονος επαίτης γρονθοκόπησε δύο γυναίκες μετά από καυγά
- Greece: Turning Every POS into a Cash Hub
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
- Η Lotte Betts-Dean, οι δυσκολίες στην Ελλάδα και το μέλλον: Ο Δημήτρης Σουκαράς μεγάλωσε μέσα στη μουσική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442