Μέρα κλήρωσης η σημερινή. Κληρώνει για την προημιτελική και την ημιτελική φάση, καθώς και τον γηπεδούχο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, σήμερα το μεσημέρι (14:00).
Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, Λαμία, Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναιτωλικός είναι οι 8 ομάδες που θα ριχτούν στη μάχη, με το ενδεχόμενο ντέρμπι από τους «8» να είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.
Η διαδικασία θα έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς δε θα γίνει από παράγοντα της ΕΠΟ, αλλά από τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική του 2004 Κώστα Κατσουράνη, ενώ θα λάβει χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας και όχι στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η κλήρωση θα καλυφθεί σε Live Streaming και θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα και το κανάλι της ΕΠΟ στο Youtube.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.