Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Φεράν Τόρες στην Μπαρτσελόνα, η οποία όπως όλα δείχνουν είναι θέμα ημερών να πραγματοποιηθεί.
Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως το deal μεταξύ των δύο πλευρών είναι οριστικό.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που πίεσε για να φύγει από το Μάντσεστερ και δεν αποκλείεται ο λόγος να μην έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι.
Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Τόρες είναι ερωτευμένος και γι’ αυτό θέλει να πάει στην πατρίδα του.
Και ξέρετε με ποιαν είναι ερωτευμένος ο Φεράν; Με την κόρη του προπονητή του στην Εθνική, του Λουίς Ενρίκε, τη Σίρα.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής και η συνομήλική του είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και ο Τόρες θέλει να είναι κοντά της στη Βαρκελώνη, όπου αυτή διαμένει.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.