Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου σχετικά με τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του.
«Είναι απίστευτο. Απορώ με το θράσος του. Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό, είναι αδιανόητο. Είναι δυνατόν να μην ντρέπεται ο ίδιος να πρωταγωνιστεί με αυτό το απαράδεκτο σώμα, με όλο αυτό το απαράδεκτο πακέτο; Υποτίθεται ότι θες να είναι κάτι που θα σε εξιτάρει, δεν ντρέπεται; Είναι θρασύτατα τραγικό και απαράδεκτο αυτό που έκανε στα κορίτσια. Είναι πάρα πολύ κακό να μην σέβεσαι τον άλλον. Αλλά και από την άλλη, με την πάρτη του πώς τη βρίσκει;
Δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την επιλογή των συντρόφων ή επειδή είμαι πολύ προσεκτική. Ότι υλικό υπάρχει με εμένα, υπάρχει επειδή θέλω και το ξέρω. Δεν υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζω. Έχω κάνει playboy και φυσικά ότι άλλο έχω κάνει επίσης, το γνωρίζω καλά.
Από τη στιγμή που θα μπεις στη διαδικασία να μαγνητοσκοπήσεις μια προσωπική στιγμή, πρέπει να σκέφτεσαι ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν το κάνεις. Αν αποφασίσεις να τραβήξεις μια προσωπική σου στιγμή, την τραβάς εσύ και την κρατάς για πάρτη σου», είπε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας