Χαμός στην Ερμού – Βγήκαν για ψώνια οι Αθηναίοι – Ανοιχτά μέχρι τις 8 τα καταστήματα
Αρκετός κόσμος βρέθηκε από το πρωί στην Ερμού προκειμένου να κάνει τις αγορές του, εκμεταλλευόμενος το εορταστικό ωράριο.
Κοσμοσυρροή στο κέντρο της Αθήνας, σήμερα Κυριακή ενόψει Χριστουγέννων, καθώς πλήθος Αθηναίων αποφάσισε να κατέβει… downtown για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια του.
Αρκετός κόσμος βρέθηκε από το πρωί στην Ερμού προκειμένου να κάνει τις αγορές του, εκμεταλλευόμενος το εορταστικό ωράριο.

Οι Αθηναίοι παρά το τσουχτερό κρύο και την πτώση της θερμοκρασίας, βγήκαν στο κέντρο για να κάνουν τη βόλτα τους αλλά και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες τα καταστήματα γέμισαν με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές.

Ανοιχτά τα καταστήματα έως τις 8
Σημειώνεται πως ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου.
Τα πολυκαταστήματα και οι αλυσίδες καταστημάτων, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης (ΣΕΛΠΕ), θα είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο των εμπορικών συλλόγων τα μικρότερα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Το εορταστικό ωράριο από Δεύτερα
Από την Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο των εμπορικών συλλόγων τα εμπορικά θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Τα Χριστούγεννα, Σάββατο 25 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Ανί Ερνό: Όταν μια παράνομη έκτρωση κόντεψε να τη σκοτώσει, έκανε το δικαίωμα στην άμβλωση σημαία της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442