Ο Αστέρας φιλοξενεί σε λίγη ώρα (19:30) την ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και όπως φαίνεται, η αναμέτρηση των δυο ομάδων θα διεξαχθεί υπό δύσκολες συνθήκες.
Λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», υπάρχει έντονη βροχόπτωση στην περιοχή.
Το θετικό είναι πως ο αγωνιστικός χώρος αυτή τη στιγμή, δείχνει σε καλή κατάσταση και δεν έχει κρατήσει νερό, με τη μπάλα να κυλάει κανονικά. Βεβαίως, αν συνεχίσει να βρέχει καταρρακτωδώς, κανείς δε μπορεί να προβλέψει αν θα υπάρξει πρόβλημα με τη διεξαγωγή του αγώνα.
Δείτε βίντεο από την έντονη βροχόπτωση στην Τρίπολη:
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Άρης θέλει να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη της στο νέο έτος στο σημερινό (11/1, 19.30) ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο φορ από τη Ζιμπάμπουε θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μορόν στην επίθεση.
H Eθνική Ομάδα πόλο μπαίνει σήμερα στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βελιγράδι με φιλοδοξίες για μία θέση στο βάθρο. Ποιο είναι το νέο σύστημα διεξαγωγής.