Από το 2002 έως το 2021. 19 χρόνια. Τόσος είναι ο καιρός που ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαγεύει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τα φοβερά κατορθώματά του.
Ο CR7 την περασμένη Κυριακή έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του αθλήματος που ξεπερνάει τα 800 επίσημα γκολ. Πραγματικά αδιανόητο ρεκόρ!
Η «Genius Production»δημιούργησε ένα βίντεο στο YouTube με διάρκεια κάτι παραπάνω από μιάμιση ώρα (1:33:51), το οποίο περιέχει όλα τα τέρματα που έχει πετύχει ο Ρονάλντο στην εκπληκτική καριέρα του.
Με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει 450 γκολ, σε δύο θητείες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 130, με το εθνόσημό του μετράει 115 γκολ, στη τριετία του στη Γιουβέντους έβαλε 101 τέρματα, ενώ με την πρώτη του ομάδα, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σκόραρε πέντε φορές πριν μετακομίσει για πρώτη φορά στο Μάντσεστερ.
Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το σχετικό βίντεο:
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.