Μετά τον εκτός έδρας θρίαμβό του κόντρα στην Ολύμπια Μιλάνο, ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του απόψε στο Καζάν κόντρα στην Ούνιξ για τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (18:00).
Οι Πειραιώτες με ρεκόρ 8-4 θα κονταροχτυπηθούν με τους Ρώσους, που είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και βρίσκονται μία νίκη πίσω τους (7-5).
Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ενώ στην αποστολή συμπεριέλαβε και τον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος έλειψε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική.
Από την άλλη, και η ρωσική ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς απουσίες και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα έχει στη… φαρέτρα του δυνατά «όπλα» όπως ο Μάριο Χεζόνια και οι Λορέντζο και Τζον Μπράουν, Αϊζάια Κάνααν, Τόνι Τζεκίρι, Αντρέι Βοροντσέβιτς, Ο Τζι Μέγιο, αλλά και τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Γιάνις Τίμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες μόλις δύο φορές στην ιστορία τους στην Ευρωλίγκα, τη σεζόν 2016/17, με τον Ολυμπιακό να νικά 90-75 στη Ρωσία και 88-59 στο ΣΕΦ.
Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Άνε Πάντερ (Γερμανία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).
Ρεπόρτερ της Φενέρμπαχτσε υποστηρίζει πως η ομάδα του Σάρας είναι εκτός διεκδίκησης του Χέις-Ντέιβις, προσθέτοντας ότι Παναθηναϊκός και Χάποελ Τελ Αβίβ βελτίωσαν τις προσφορές τους προς τον Αμερικανό.
Δυνατός αγώνας έγινε στο μήκος των ανδρών στο μίτινγκ του Βελιγραδίου, όπου ο Μίλτος Τεντόγλου, ναι ήρθε δεύτερος, κατάφερε να πετύχει φετινό ρεκόρ με άλμα στα 8,27 μέτρα.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπράιτον για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.