Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλος ο Ρονάλντο με τον διευθυντή του France Football – «Δεν θα πάω στην τελετή γιατί είπε ψέματα»

Έξαλλος ο Ρονάλντο με τον διευθυντή του France Football – «Δεν θα πάω στην τελετή γιατί είπε ψέματα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα παρεβρεθεί απόψε στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας και κατηγόρησε γι’ αυτό τον διευθυντή του France Football.

Η μεγάλη βραδιά για την απονομή της Χρυσής Μπάλας για το 2021 έφτασε, αλλά όπως έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του στα social media ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν θα παρεβρεθεί στην εκδήλωση.

Ο λόγος είναι το ότι ο διευθυντής του France Football το οποίο διοργανώνει την τελετή, συκοφάντησε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, όπως δηλώνει ο ίδιος. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορεί τον Φερέ ότι είπε ψέματα για εκείνον με σκοπό να προωθήσει το Μέσο που δουλεύει.

Η ανάρτηση του Ρονάλντο:

«Η απουσία μου από την τελετή της Χρυσής Μπάλας είναι το αποτέλεσμα των δηλώσεων του Πασκάλ Φερέ την περασμένη εβδομάδα, όταν είπε ότι η μοναδική μου φιλοδοξία είναι να τελειώσω την καριέρα μου με περισσότερες Χρυσές Μπάλες από τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Πασκάλ Φερέ είπε ψέματα, χρησιμοποίησε το όνομά μου για να προωθήσει τον εαυτό του και το Μέσο για το οποίο δουλεύει. Είναι απαράδεκτο ότι ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για τη διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού βραβείου λέει ψέματα με αυτόν τον τρόπο, με την παντελή έλλειψη σεβασμού για κάποιον που πάντα σεβόταν και σέβεται το France Football και τη Χρυσή Μπάλα. Και είπε ξανά ψέματα σήμερα, αιτιολογώντας την απουσία μου από το Γκαλά με υποτιθέμενη καραντίνα που δεν υπάρχει λόγος να περάσω.

Θέλω πάντα να συγχαίρω εκείνους που νικούν, μέσω της αθλητικής αλληλεγγύης και του ευ αγωνίζεσθαι, που οδηγούν την καριέρα μου από την αρχή και το κάνω διότι δεν είμαι εις βάρος κανενός. Πάντα νικάω για τον εαυτό μου και τους συλλόγους που εκπροσωπώ, νικάω για τον εαυτό μου κι αυτούς που με αγαπούν. Δεν νικάω εις βάρος κανενός.

Η μεγαλύτερη φιλοδοξία της καριέρας μου είναι να κερδίσω εθνικούς και διεθνείς τίτλους με τους συλλόγους μου και την εθνική ομάδα της χώρας μου. Η μεγαλύτερη φιλοδοξία της καριέρας μου είναι να είμαι ένα καλό παράδειγμα για όλους όσοι δηλώνουν ή θέλουν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Η μεγαλύτερη φιλοδοξία της καριέρας μου είναι να να γραφτεί το όνομά μου με χρυσά γράμματα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Θα ολοκληρώσω λέγοντας ότι η συγκέντρωσή μου βρίσκεται ήδη στο επόμενο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε όλα όσα, μαζί με τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους μας, μπορούμε ακόμη να πετύχουμε τη φετινή σεζόν. Όσο για όλα τα άλλα; Τα υπόλοιπα είναι απλά τα… υπόλοιπα».

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024