Ο Σέρχιο Ράμος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Παρί, καθώς βρίσκεται στο αρχικό σχήμα για το ματς των Παριζιάνων με τη Σεντ Ετιέν.
Η μεγάλη στιγμή για την παρθενική εμφάνιση του Σέρχιο Ράμος με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε. Ο 35χρονος Ισπανός βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα για τον αγώνα με την Σεντ Ετιέν(14.00) παίρνοντας έτσι τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά για την φετινή σεζόν.
Υπενθυμίζεται ότι ο άλλοτε ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχει να αγωνιστεί από τις 5 Μαϊου του 2020 και στο παιχνίδι απέναντι στην Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League.
Αναλυτικά, η ενδεκάδα της Παρί κόντρα στη Σεντ Ετιέν: Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Ράμος, Μπερνάτ – Ντανίλο, Γκέιγ – Ντι Μαρία, Μέσι, Νεϊμάρ – Εμπαπέ.
Διπλωματία, για γέλια και για κλάματα στη διαιτησία. Οι ξένοι της ΚΕΔ αποφάσισαν να μην επαναφέρουν την τηλεκριτική επειδή δεν ήθελαν ρήξεις με ομάδες, όμως ζητούν από τους διαιτητές να μην φοβούνται!
Ο πρόεδρος της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι τοποθετήθηκε υπέρ του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στους παίκτες για την πτωτική πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα.
Στο πλευρό του Ρονάλντο, ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, σχετικά με το διαμάχη που έχει διοίκηση του Σαουδαραβικού ποδοσφαίρου και τους ανθρώπους του Public Investment Fund (PIF).