Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ – Δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πογκμπά

Ρεάλ – Δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πογκμπά

Η Ρεάλ δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, καθώς οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» πιστεύουν πως δεν μπορεί να δέσει με την ομάδα.

Ο Πολ Πογκμπά στο παρελθόν είχε δηλώσει πως είχε όνειρο να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια κάτι τέτοιο προς το παρόν φαίνεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς σύμφωνα με την Marca, η Ρεάλ δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γάλλου.

Το συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και ο Γάλλος μέσος έχει αρχίσει ήδη να δέχεται προτάσεις από άλλες ομάδες. Ωστόσο οι άνθρωποι της Βασίλισσας θεωρούν ότι δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο της ομάδας παρότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Ο Γάλλος μέσος έχει αγωνιστεί σε 13 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις φέτος με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μοιράσει 7 ασίστ ενώ δεν έχει ακόμα καταφέρει να σκοράρει.

Από την άλλη πλευρά στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης κινούνται για την ανανέωση του συμβολαίου του Λούκα Μόντριτς, καθώς θέλει να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης για πολλά χρόνια ακόμα.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024