Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κώστα Τσιμίκα, φέρνουν τον διεθνή άσο στη βασική ενδεκάδα για το ματς της Λίβερπουλ με την Πόρτο. Ο Γιούργκεν Κλοπ εμπιστέυεται τον Ελληνα άσο για ακόμη ένα ματς των «κόκκινων», στην πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Θυμίζουμε, πως ο Τσιμίκας είναι το… γούρι της φετινής Λίβερπουλ η οποία έχει 7/7 και 19-0 γκολ με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού στο αρχικό της σχήμα. Αντιθέτως, με τον Ρόμπερτσον στο γήπεδο, η Λίβερπουλ έχει δεχτεί στο πρωτάθλημα συνολικά 11 γκολ σε μόλις οχτώ συμμετοχές!
Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Μορτον, Ματίπ, Τσιμίκας, Κονατέ, Τιάγκο, Τσάμπερλεϊν,Ν.Ουίλιαμς, Μιναμίνο, Μανέ, Σαλάχ.
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.