Σέρχιο Ράμος – Για πρώτη φορά στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Σέρχιο Ράμος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για το ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι(24/11) για πρώτη φορά από την μέρα που μετακόμισε στο Παρίσι.
Ο Σέρχιο Ράμος μετράει αντίστροφά για την παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς το όνομα του Ισπανού αμυντικού βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Αγγλία για τον αγώνα απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι(24/11) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο άλλοτε ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης άφησε πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε στην γάμπα, και μετά από πολλούς μήνες υπομονής και δουλειάς στο γυμναστήριο ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Θυμίζουμε πως τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο 35χρονος Ισπανός στόπερ ήταν με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης στις 5 Μαϊού απέναντι στην Τσέλσι για τα ημιτελικά του Champions League.
Μιλώντας στον πατέρα του Πέτερ, σε ζωντανή μετάδοση, ο Κάσπερ Σμάιχελ αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται να έχει τελειώσει η ποδοσφαιρική καριέρα του, αφού θα χρειαστεί δύο χειρουργεία στον ώμο…
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως η Αστυνομία απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΛ Novibet, ενόψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της Super League.
Ο Ολυμπιακός μετά την 100άρα στη Φενέρμπαχτσε έχει μπει στο παιχνίδι της κορυφής στη regular season - Τι χρειάζεται και πώς μπορεί να ξεπεράσει τους Τούρκους - Όλα τα δεδομένα.