Ολυμπιακός και Εθνικός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, καθώς κληρώθηκαν μαζί στον 6ο όμιλο ο οποίος θα διεξαχθεί στον Πειραιά. Οι άλλοι δύο αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων θα είναι η Ιταλική Ρόμα και η Ισπανική Τεράσα.
Η Βουλιαγμένη κληρώθηκε στον 7ο όμιλο, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Βουδαπέστη κόντρα σε Ούσβε, Ουραλότσκα και Κατάνια, ενώ η Γλυφάδα στον 8ο όμιλο θα παίξει με Κίρισι, Πάντοβα και Μεντιτερανί στην Ιταλία.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν 10-12 Δεκεμβρίου, ενώ από κάθε όμιλο οι δύο πρώτες ομάδες θα προκριθούν στα προημιτελικά.
O ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 65-80 στο τέλος της τρίτης περιόδου, όπως το Μαρούσι επέστρεψε στο ματς με τον τρομερό Κινγκ, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε τελικά με 97-87 στο ματς της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα οδήγησαν σε αναβολή τoυ αγώνα Βαλένθια – Σαραγόσα, με τις «νυχτερίδες» να έρχονται ξεκούραστες στο ΣΕΦ για το ματς με τον Ολυμπιακό.