Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Το πρόγραμμα για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός – Το πρόγραμμα για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε την ερχόμενη Πέμπτη στο Καραϊσκάκη (25/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική του Europa League σε ένα ματς – τελικό για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου.

Οι ερυθρόλευκοι τρείς μέρες πριν το σπουδαίο ματς με την τούρκικη ομάδα στο φαληρικό γήπεδο, εξέδωσαν ανακοίνωση για το πρόγραμμα του αγώνα με τη Φενέρ, αλλά και για τις θέσεις ΑμεΑ με τους Τούρκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη (24/11) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League. Στις 19:15 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Τετάρτη 24/11
16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Γιώργος Μασούρας.
19:15 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα).

Πέμπτη 25/11
22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Φενέρμπαχτσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η συνέντευξη Τύπου της Φενέρμπαχτσε είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 24/11 στις 18:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 10:30 της Τετάρτης στο προπονητικό τους κέντρο.

Ανακοίνωση θέσεων ΑμεΑ για Φενέρμπαχτσε

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) ενημερώνει για τα εξής:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του UEFA Europa League απέναντι στην FENERBAHCE που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Πέμπτη 25/11 και ώρα 22:00, τα Άτομα με Αναπηρία θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί τη Τρίτη 23/11 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 – 12:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμεΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Για να γίνει η κράτηση θέσεων απαιτείται το Άτομο με Αναπηρία (ΑμεΑ) και ο συνοδός του να έχουν συμπληρωθεί 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους και να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικά νόσησης covid-19.

Κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα πρέπει να επιδείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης covid-19 μαζί με την ταυτότητα τους ή το Διαβατήριο τους αφού θα γίνει ταυτοποίηση.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμεΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024