Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επικράτησε με 7-6(4), 4-6, 6-3 του Νόβακ Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στον τελικό των ATP Finals στο Τορίνο.
Ο 24χρονος Γερμανός, έφτασε στη μεγάλη επιτυχία μετά από 2 ώρες και 31 λεπτά και θα αντιμετωπίσει απόψε στον τελικό, τον κάτοχο του τίτλου Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος χρειάστηκε 80 λεπτά για να νικήσει με 6-4,6-2 τον Κάσπερ Ρούουντ.
Ο Ζβερεφ κατέκτησε το τρόπαιο στο Λονδίνο το 2018, ενώ αυτή ήταν η 2η νίκη του απέναντι στον Σέρβο, νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τη επικράτησή του, στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Η Ρεάλ συνέτριψε με 4-1 τη Σοσιεδάδ στο Μπερναμπέου και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας (60β.) με την Μπαρτσελόνα (58β.) να παίζει την Κυριακή (15/2) εκτός έδρας με τη Τζιρόνα.