Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1 : Δεν «Χ»άρηκε κανείς στην Νίκαια

Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1 : Δεν «Χ»άρηκε κανείς στην Νίκαια

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στην Νίκαια με Ιωνικό και Αστέρα να μένουν στο 1-1 και να ισοβαθμούν στους 10 βαθμούς.

Την επιστροφή στις νίκες αναζητούσαν στην Νίκαια ο Ιωνικός και ο Αστέρας Τρίπολης, με το τελικό 1-1 να μην αφήνει ικανοποιημένη καμία ομάδα. Περισσότερο όμως δεν ικανοποιεί τους Αρκάδες που είχαν τις ευκαιρίες στο τέλος για να πάρουν το παιχνίδι, αλλά ο Χουτεσιώτης κράτησε όρθιους τους γηπεδούχους. Από δέκα βαθμούς πλέον και οι δύο ομάδες.

O Αστέρας απείλησε πρώτος με ένα καλό σουτ με τον Σίτο στο 6′, αλλά με τη συμπλήρωση 15 λεπτών ο Ιωνικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Τουράμ από σέντρα του Λένις. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ωστόσο ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση χάρη σε εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Τιλίκα που δεν άφησε περιθώρια στον Χουτεσιώτη.

Στο δεύτερο μέρος το ματς κυλούσε χωρίς ευκαιρίες μέχρι το 79′ που ο Άοσμαν απέιλησε την εστία του Τσιφτσή χωρίς να βρει στόχο και στο τελευταίο πεντάλεπτο οι Αρκάδες «άγγιξαν» το γκολ δύο φορές. Στο 85′ ο Σίτο δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Χουτεσιώτη ο οποίος στο 90′ κράτησε το 1-1 σε προσπάθεια του Ρούμπεν Γκαρσία.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Γκοτσούλιας, Λένις, Άοσμαν, Καμπράλ(58′ Μάναλης), Τουράμ(33′ Ματσούκας)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα(77′ Ιγκλέσιας), Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Τιλίκα, Ριέρα(77′ Γκαρθία), Σίτο, Σονί(63′ Κρέσπι), Μπενίτο

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024