Η αναγκαστική αλλαγή του Σαντιό Μανέ στην αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της πατρίδας του με το Τόνγκο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έγινε για προληπτικούς λόγους, με τον άσο της Λίβερπουλ να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις μετά τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα.
Ο ομοσπονδιακός κόουτς, Αλιού Σισέ, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του παιχνιδιού καθησύχασε τον Γιούργκεν Κλοπ και τους οπαδούς της Λίβερπουλ, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.
«Δεν είχε κάτι σοβαρό, περισσότερο για ασφάλεια τον αντικαταστήσαμε, ώστε να μην επιβαρυνθεί. Κι εμάς η έξοδός του από το παιχνίδι μάς αποσυντόνισε, και γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η παρουσία του και στη Λίβερπουλ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Σενεγαλέζων.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,