Θεσσαλονίκη – 5.000 ευρώ πρόστιμο επειδή «έσπασε» την καραντίνα
Ένας άνδρας από τη Θεσσαλονίκη παραβίασε την αυτοαπομόνωση
Παρά το γεγονός ότι διαπιστώθηκε πως νοσεί με κοροναϊό, ένας Έλληνας στην περιοχή της Τούμπας δεν πτοήθηκε και συνέχισε να κόβει βόλτες, με κίνδυνο να μεταδώσει τον ιό σε συμπολίτες του.
Σύμφωνα με το thestival.gr αστυνομικοί της ομάδας Ζ’ σε τυπικό έλεγχο που πραγματοποίησαν, διαπίστωσαν ότι ο συγκεκριμένος πολίτης έπρεπε να βρίσκεται στο σπίτι του καθώς είχε μπει σε καραντίνα. Έτσι, καλείται να πληρώσει το πρόστιμο των 5.000 ευρώ για παραβίαση καραντίνας.
Επιπλέον, κατά το τελευταίο 24ωρο βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων, αλλά και 4 παραβάσεις σε καταστήματα, για μη ανάρτηση μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.
- Καταστήματα: Μέχρι ποια ώρα είναι ανοιχτά σήμερα Μ. Πέμπτη – Πώς θα λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα
- ΑΕΚ: Οι δύο αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς στο πρώτο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (pics)
- Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα – Τι συμβολίζει το έθιμο
- «Δείξε τι μπορεις να κάνεις»: Στη νέα εποχή της εργασίας, ένα καλό βιογραφικό δεν αρκεί
- Οι «βόλτες» της δικογραφίας για τις υποκλοπές ας μην οδηγήσουν σε παραγραφή και συγκάλυψη
- «Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν»: 8 επιπλέον παραστάσεις στο θέατρο Εν Αθήναις
- The Expla-in Project | Τζέφρι ‘Eπσταϊν: Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα;
- Ποιες χώρες εκδίδουν τα περισσότερα διαβατήρια σε «πολίτες εκτός ΕΕ»; – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442