Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μπαίνει από σήμερα σε αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας μπροστά της τις κρίσιμες αναμετρήσεις κόντρα στην Ισπανία (11/11) και το Κόσοβο (14/11).
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει δύο νίκες για να κυνηγήσει τις μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης που έχει στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022.
Για σήμερα το απόγευμα στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της εθνικής ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
Ο Τζον Φαν Σιπ δε θα έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό της Εθνικής, Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι του Σαββάτου της Τραμπζονσπόρ με την Μπεσίκτας ύστερα από ένα χτύπημα που δέχτηκε.
Στη σημερινή προπόνηση ο ολλανδός τεχνικός θα κάνει γνωστό αν θα καλέσει κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή στην θέση του Μπακασέτα για τα παιχνίδια με την Ισπανία και το Κόσοβο.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.