Τα τρία γκολ της Φενερμπαχτσέ στο ημίχρονο
Οι Τούρκοι σε 30 λεπτά πέτυχαν τρία γκολ στην Αμβέρσα και «σφράγισαν» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο.
Πάρτι κάνει η Φενερμπαχτσέ στην Αμβέρσα, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι Τούρκοι σε 29 λεπτά σκόραραν 3 γκολ και σφράγισαν ουσιαστικά τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, με την Αντβέρπ να παραπαίει και να περιορίζεται σε ρόλο κομπάρσου.
Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα άνοιξε το σκορ στο 8’ με τον Γιαντάς, με τον Μέγιερ στο 16’ να κάνει το 2-0 για την Φενερμπαχτσέ. Στο 29’ ο Μπερίσα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με την τούρκικη ομάδα να κάνει ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο.
Με αυτή τη νίκη η Φενερμπαχτσέ φτάνει τους 5 βαθμούς και μειώνει στον πόντο τη διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό (6β.), ενώ οι Βέλγοι θα παραμείνουν στον πάτο με 1 πόντο.
Δείτε τα γκολ:
Berisha | İndustry Baby ??@Ferdi_reyizz@Fenerbahce_GIFS
[ Etiketleyerek alıntı yapabilirsiniz ]#FenerinMaçıVar #Berisha #Fenerbahce https://t.co/E45D8fbGcE pic.twitter.com/bOTxK8j1g5
— ????? ℝ????? #FerdiyeYeniSözleşme (@Ferdi_reyizz) November 4, 2021
- Άρης: Συνάντηση του Ριτσαρντ Σιάο με τον Νίκο Ζήση στην Αθήνα για θέματα της ΚΑΕ
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442