Απίστευτη απόφαση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης όταν παίκτης των φιλοξενούμενων πάτησε τον Ρέαμπτσιουκ με τις τάπες και αντί να αποβληθεί είδε μόνο κίτρινη κάρτα.
Συγκεκριμένα, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μπάρκοκ σε μαρκάρισμα πάνω στον Μολδαβό μπακ, πατάει με το αριστερό του πόδι τον αστράγαλο του άσου του Ολυμπιακού, σε μία φάση που δεν χρειάζεται καν VAR για να δοθεί κόκκινη.
Και γιατί δεν δόθηκε; Γιατί όπως έγινε γνωστό στο ημίχρονο, το VAR δεν λειτουργούσε για 20 λεπτά, με τους διαιτητές να βλέπουν τη φάση στην ανάπαυλα και να ζητούν συγγνώμη για το λάθος τους από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.