Δικαίωση για Παναθηναϊκό – Με κόσμο κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ
Οι Πράσινοι αθωώθηκαν από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και θα παίξουν με κόσμο στα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.
Με κόσμο θα παίξει ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια με ΟΦΗ (31/10) και ΠΑΟΚ (7/11), καθώς η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση που είχε καταθέσει το Τριφύλλι για την ποινή που του είχε επιβληθεί για τα επεισόδια που είχαν γίνει πριν το ματς με τον Ιωνικό.
Οι Πράσινοι είχαν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και με 70.000 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια που είχαν γίνει πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ιωνικό, αλλά είχαν καταθέσει έφεση και τελικά δικαιώθηκαν από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με κόσμο στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με ΟΦΗ (31/10) για την 8η αγωνιστική της Superleague, αλλά και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (7/11) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Όπως ενημερωθήκατε νωρίτεραοι άνθρωποι του τριφυλλιού στην εκδίκαση της υπόθεσης υποστήριξαν ότι τα επεισόδια δεν έγιναν στον εν γένει χώρο του γηπέδου και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να τιμωρηθούν, ενώ για τα βίντεο της αστυνομίας τόνισαν ότι δεν θα έπρεπε να ληφθούν υπόψιν, καθώς αρχικά δεν υπήρχαν στο κατηγορητήριο.
Οι Πράσινοι μάλιστα αμφισβήτησαν ότι τα επεισόδια που έδειχνε έγιναν στον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς στο βίντεο φαίνεται ημερομηνία Σεπτεμβρίου.
Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ εξέτασε την υπόθεση και τελικά αθώωσε τον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους να παίζουν με κόσμο κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Η τρομερή ανάρτηση του Κόντη για τον ΟΦΗ: «Τα παιδιά έδειξαν τι σημαίνει να παίζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου»
- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442