Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερνέστο μόνο εσύ

Ερνέστο μόνο εσύ

Από τότε που έφυγε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, η Μπαρτσελόνα… ξέχασε πως είναι να κερδίζεις τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πέρασε από το «Καμπ Νου» η Ρεάλ Μαδρίτης χθες, σε ένα classico που ήταν από τα χειρότερα που έχουμε παρακολουθήσει. Χωρίς ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με την Μπαρτσελόνα να έχει μεν την κατοχή της μπάλας, πλην όμως να μην μπορεί να γίνει απειλητική.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους που έψαξε σε όλη τη διάρκεια του ματς και σκόραρε δύο φορές με τον ίδιο τρόπο. Σε κόντρα επίθεση. Με τον Αλάμπα στο πρώτο ημίχρονο και με τον Λούκας Βάσκεθ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το γκολ του Αγκουέρο απλά διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Σε μια ήττα που ήταν η τέταρτη σερί της Μπαρτσελόνα από την «αιώνια» αντίπαλό της. Και το πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Ισοπαλία με 0-0 στο Καμπ Νου στις 18 Δεκεμβρίου 2019 και έπειτα ακολούθησαν οι νίκες της Ρεάλ με 2-0 και 2-0 στη Μαδρίτη και με 2-1 και 3-1 στη Βαρκελώνη.

Τελευταία νίκη των Καταλανών; Στις 2 Μαρίου 2019, πριν από 2,5 χρόνια δηλαδή. Με προπονητή τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είναι ο τελευταίος προπονητής της Μπαρτσελόνα που κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού στον πάγκο τους οι Καταλανοί είχαν τρέξει ένα σερί εφτά αήττητων αγώνων απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και ο Βαλβέρδε έχασε μονάχα δύο ματς συνολικά από τη «βασίλισσα». Αυτά του Σούπερ Καπ. Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έμεινε αήττητος στα classico, έχοντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Μετά τον Βαλβέρδε, με τον Σετιέν και τον Κούμαν στον πάγκο της, η Μπαρτσελόνα δεν έχει νικήσει ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης σε καμία διοργάνωση, σε καμία έδρα κι αν έχουν αγωνιστεί.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024