Ηράκλειο – Πέθανε ο κρατούμενος που τραυματίστηκε στη φυλακή Αλικαρνασσού
Κατέληξε ο κρατούμενος που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από τη φωτιά που ξέσπασε σε κελί στη φυλακή στο Ηράκλειο.
Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Αθήνας κατέληξε ο ένας από τους κρατουμένους των φυλακών της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από φωτιά σε κελί μετά από συμπλοκή.
Να θυμίσουμε ότι ο 33χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Αθήνας πριν από οκτώ μέρες, καθώς ήταν σε σοβαρή κατάσταση και έχει υποστεί εξωτερικά και εσωτερικά εγκαύματα.
Τι είχε συμβεί
Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 12 Οκτωβρίου. Τότε υπήρξε ξυλοδαρμός ενός κρατουμένου από άλλους δύο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του ενός κρατουμένου. Λίγο αργότερα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ξέσπασε φωτιά στο κελί όπου σημειώθηκε ο ξυλοδαρμός, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά ακόμη δύο κρατούμενοι.

*Φωτογραφίες αρχείου
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Δεν είναι σκάνδαλα ενός απρόσωπου βαθέος κράτους αλλά του προσωπικού κράτους Μητσοτάκη
- «Έτριψε το αηδιαστικό αιδοίο της επάνω μου» – Η Ρούμπι Ρόουζ καταγγέλει την Κέιτι Πέρι για σεξουαλική επίθεση
- Τα must‑have προϊόντα για το απόλυτο no‑makeup makeup look
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442