Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε για την προσωπική της ζωή και κυρίως για την σχέση ζωής που έχει χτίσει με τον Δάνη Κατρανίδη.

Η ηθοποιός γνώρισε τον Δάνη Κατρανίδη μαθήτρια στη σχολή θεάτρου και τον παντρεύτηκε.

«Στη σχολή επειδή ήμασταν παιδιά ήταν τελείως διαφορετικά αλλά εγώ έκανα διάφορες πολύ χαριτωμένες ζήλιες την ώρα του μαθήματος. Είναι ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου χτες, σήμερα και εύχομαι και αύριο, στο μέλλον μας το κοινό, όποιο είναι, γιατί είναι από τους πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις αγαπήσει και να έχεις αγαπηθεί και να συνεχίζεις να έχεις μια τέτοια σχέση που να περνάει σε άλλα επίπεδα».

Η πιο δύσκολη στιγμή της στο θέατρο

«Είχε συμβεί κάποια στιγμή, είναι χρόνια, δεν υπάρχει πια στη ζωή, ένας υπέροχος ηθοποιός που τον θαύμαζα -το θέμα είναι ότι είχε δίκιο- και πάνω στη σκηνή μου έκανε μία παρατήρηση στη σκηνή και ήθελα να πεθάνω. Γιατί  πάνω στη σκηνή είμαστε εκτεθειμένοι, γυμνοί. Το θεωρώ πολύ σκληρό γιατί είναι σαν να βάζεις στον άλλον ένα προβολέα. Μου έχει μείνει αυτό».

Η ηθοποιός όμως μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια -γεννήθηκε μέσα στο πατρικό της σπίτι στο Παγκράτι-  αλλά και πώς προέκυψε το όνομά της.

«Το όνομά μου είναι Μαρία. Η μητέρα μου αντιπαθούσε βαθύτατα αυτό το όνομα. Η μαμά μου αποφάσισε να με πει Μίρκα» είπε με έμπνευση από μία τσιγγάνα.

«Δεν είναι μεγάλος καημός να μην έχεις χωριό; Είχα αποφασίσει ότι ήμουν από ένα χωριό με βουνό και θάλασσα και έγραφα φανταστικές εκθέσεις. Η δασκάλα κάλεσε τη μαμά μου και της είπε να με προσέξει γιατί έγραφα πολύ αληθοφανείς ιστορίες» είπε με χιούμορ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr