Η Λίβερπουλ μπορεί να είναι ξανά ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Φελίπε Κουτίνιο, από τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στη βασική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα και θα φύγει από τη Βαρκελώνη.
Βασική υποψήφια για το διεθνή άσο είναι η Μίλαν, καθώς ο Στέφανο Πιόλι θέλει να «χτίσει» τη νέα ομάδα στηριγμένη πάνω του, αλλά ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο «Άνφιλντ».
Το 2018 ο 29χρονος Βραζιλιάνος σταρ μεταγράφηκε από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα αντί 120 εκατ. ευρώ, αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στη Βαρκελώνη.
Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, η ισπανική ομάδα χρωστά ακόμη στους Κόκκινους 45 εκατ. ευρώ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δε θα έχει πρόβλημα να συναινέσει στην επιστροφή του στην Premier League.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
LIVE: Παναθηναϊκός – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Άρης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Στους... επτά ουρανούς πετούσε ο Χρήστος Κόντης μετά τη μεγάλη πρόκριση του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, τονίζοντας ότι η σημερινή μέρα είναι ορόσημο για τους Κρητικούς.