Η σκηνή που θα σας περιγράψω συνέβη σε μια από τις… κλούβες των ΜΑΤ που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα της κλούβας και μπαίνει μέσα ένας… υπουργός: «Χαίρεται παιδιά», λέει ενώ βγάζει τη μάσκα του, «είναι ο Τάξης Θεοδωρικάκος υπουργός Προστασίας του Πολίτη».
Οι άνδρες των ΜΑΤ κυριολεκτικά τα χάνουν. Μέσα στην κλούβα τους, ανάμεσα στις ασπίδες, στις παράξενες επιγονατίδες και τα γκολπ, εμφανίζεται ένας υπουργός και μάλιστα ο πολιτικά προϊστάμενός τους; : «Κερνάτε… νερό παιδιά;», τους είπε ο υπουργός για να σπάσει κάπως την αμηχανία, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι μέσα σε μια κλούβα των ΜΑΤ μόνον νερό υπάρχει για… κέρασμα.
Οι άνδρες των ΜΑΤ σιγά- σιγά άρχισαν να ομιλούν και να λένε τα προβλήματά τους στον υπουργό. . Ο υπουργός τους έδωσε θάρρος λέγοντάς τους ότι επιτελούν εθνικό καθήκον προστατεύοντας την δημοκρατική τάξη και το Σύνταγμα.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας