Η πρώτη αποχώρηση του φετινού GNTM είναι γεγονός και μόνο 19 συνολικά αγόρια και κορίτσια μπήκαν στην βίλα του ριάλιτι μόδας.
Σε αυτήν την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να έρθουν πολύ κοντά, να ξεπεράσουν ταμπού και συστολές και να εκφράσουν τον ρομαντισμό του νεανικού έρωτα.
Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, χωρίστηκαν σε ζευγάρια και προσπάθησαν να αποδείξουν, πως σίγουρα αξίζουν μια θέση στην 20αδα του διαγωνισμού, καθώς φωτογραφήθηκαν στο φακό του Κοσμά Κουμιανού κι επιστράτευσαν τις υποκριτές τους ικανότητες. Η επόμενη μέρα ξεκίνησε με μουδιασμένη διάθεση και με αγωνία για την πρώτη αποχώρηση. Όλοι φόρεσαν τα καλά τους γιατί μετά την πρώτη αποχώρηση, ακολούθησε η είσοδός τους στο σπίτι.
Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν του Θοδωρή και της Ιωάννας αλλά και του Γιάννη και της Στέλλας, με τους δύο τελευταίους να «σώζονται» από τους συμπαίκτες τους. Ανάμεσα στον Θοδωρή και στην Ιωάννα, την χειρότερη λήψη την είχε η Ιωάννα, η οποία αποχώρησε πρώτη από το GNTM.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας